Доставка с 12.00-23.00 Пн-Вс
Сет Вулкан
  • -21%
  • Сет Вулкан

Сет Вулкан

Ролл «Таити», ролл «Апачи», ролл «Хот маки креветка»  765 грамм 20 шт.


На складе
Рейтинг:

На складе 640
810 р.
640 р.

  • Код блюда: SetVolcano1